ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρία μας, από το 1959, δραστηριοποιείται στην Αθήνα, στον χώρο της εμπορίας τεντών και εξαρτημάτων καθώς και άλλων συναφών υλικών, όπως σκάλες, μεταλλικά ράφια κάθε είδους, στόρια παραθύρων, ρόδες και άλλα υλικά για το σπίτι και επαγγελματικούς χώρους. Η λειτουργία της πέρασε από τον πατέρα στους γιους το 1985, και συνεχίζει να λειτουργεί από τότε ως οικογενειακή επιχείρηση, με άδεια λειτουργίας από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ιδιαίτερο αντικείμενο και εξειδίκευση της εταιρείας, είναι οι τέντες και τα είδη σκίασης γενικότερα. Παράλληλα ασχολείται με το εμπόριο ραφιών, ξύλινων και μεταλλικών, σε στάνταρ διαστάσεις ή και κατόπιν παραγγελίας, σε ότι διάσταση θέλετε. Υπάρχουν επίσης λύσεις για ράφια mini market, επίσης ράφια βαρέως τύπου για παλέτες και βιομηχανικά είδη αποθήκευσης, παταριών εντός βιομηχανικών χώρων και γενικά για όλες τις μορφές αποθήκευσης. Επίσης παρέχονται λύσεις για ρόδες, απλές (π.χ. για οικιακή χρήση σε έπιπλα κλπ.) και βιομηχανικές για βαρέως τύπου μηχανήματα ή άλλο εξοπλισμό.

Όλα αυτά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που δελεάζουν. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε στις πρώτες θέσεις ζήτησης από τους πελάτες μας.

Στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση, η παροχή προσιτών οικονομικά λύσεων με άριστη ποιότητα και η εμπιστοσύνη στην πολύχρονη παρουσία μας στις τέντες και στον ευρύτερο τομέα τους.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.